Eerste beelden van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' seizoen 2

woensdag 18 september 2019

Hendrik Groen is terug van weggeweest. Om te beginnen op het YouTube-kanaal van Omroep MAX waar de eerste beelden te zien zijn van het nieuwe seizoen!

De MAX-dramaserie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen: Zolang er leven is' is te zien vanaf maandag 14 oktober om 22.15 uur op NPO 1.



De allereerste beelden van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' zijn te zien op het YouTube-kanaal van Omroep MAX! Na de dood van Eefje is er een jaar voorbij gegaan. Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt, hij kon zich er niet toe zetten. De uitjes met de Omanido's zijn ook minder geworden.. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, begint hij weer te schrijven. Ook besluit Hendrik de rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen! Dat is hard nodig, want Stelwagen heeft grote plannen met het verzorgingstehuis.

De Omanido’s richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland… Hendrik en zijn Omanido’s zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.

Het scenario van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen: Zolang er leven is' werd geschreven door Martin van Waardenberg, de regie is opnieuw in handen van Tim Oliehoek.

Cast
O.a. Kees Hulst (Hendrik Groen), André van Duin (Evert), Carry Tefsen (Leonie), Coby Timp (Grietje), Dries Smits (Edward), Rob van Meeberg (Graeme), Ad van Kempen (Antoine), Rick Nicolet (Ria), Anne Lamsvelt (Coby de Roos), Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), Tina de Bruin (Tine), Frieda Pittoors (Eugenie La Croix) en Ali Çifteci (Oktay Dürüst).

'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen: Zolang er leven is' (12 afleveringen), vanaf maandag 14 oktober wekelijks om 22.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers