Eerste deelnemers 'Expeditie Robinson' bekend

maandag 5 augustus 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Welke nieuwe helden staan klaar om geschiedenis te gaan schrijven in het 20e seizoen van 'Expeditie Robinson'? Maandag maakte RTL de eerste deelnemers bekend die de ultieme overlevingsstrijd aan durven gaan.

Frank van der Lende (radio DJ), Dionne Slagter (OnneDi, YouTuber), Jaap van Deurzen (RTL Nieuws verslaggever) en Anita Heilker (zangeres, ex-Dolly Dot) zijn de eerste expeditieleden die vanaf zondag 1 september om 20.00 uur te zien in het nieuwe Expeditie Robinson-seizoen bij RTL 4. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

In totaal gaan 20 deelnemers dit 20e seizoen de bikkelharde survivalstrijd met elkaar én de elementen aan. Wie overleeft alle eilandraden, houdt zich staande bij de proeven en gaat er vandoor met de winst? Binnenkort maakt RTL de overige deelnemers bekend.

'Expeditie Robinson', geproduceerd door Zodiak Nederland, is vanaf 1 september zestien zondagen om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Na 'Expeditie Robinson' praat presentator Luuk Ikink traditiegetrouw live na in 'Eilandpraat' om 21.30 uur op RTL 5. Hij ontvangt de afvallers, (oud)deelnemers, toont exclusieve fragmenten en blikt terug op 20 jaar Expeditie Robinson.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers