Endemol zoekt publiek voor 'Wie Ben Ik?'

dinsdag 5 augustus 2008

Wie herinnert zich niet de hilarische strijd tussen Ron Brandsteder en André van Duin in Endemol's razend populaire productie 'Wie Ben Ik?' die in de jaren '90 bij RTL menig buik liet schudden. Alles werd uit de kast gehaald om maar één vraag op te lossen: wie ben ik? Voor SBS maakt Endemol een gloednieuwe reeks. Voor de opnamen is de productie op zoek naar jou om plaats te nemen in het publiek.

<


STRONG>Nieuwe reeks
Twee panels, met Gerard Joling en Patty Brard als teamaanvoerders, nemen het in de nieuwe versie tegen elkaar op. Zij worden bijgestaan door wekelijks wisselende bekende Nederlanders. 'Wie ben ik?' wordt gepresenteerd door Tooske Ragas.

Publiek gezocht
Voor de opnamen rond eind augustus en half september is de productie op zoek naar publiek! Sleep je familie en vrienden mee naar dit legendarische programma. Stuur hiervoor even een mailtje voorzien van (1) je naam, (2) je telefoonnummer, (3) je emailadres, (4) het aantal plaatsen en (5) wanneer je beschikbaar bent (weekend, overdag doordeweeks, 's avonds doordeweeks) naar wiebenik@endemol.nl en dan hoor je zo spoedig wanneer, waar en met hoeveel personen je eventueel naar een opname kan komen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers