Enkhuizen derde locatie 'Tijd voor MAX op Toer'

zaterdag 24 augustus 2019
Foto: © Omroep MAX 2019

'Tijd voor MAX' gaat vanaf maandag 2 september voor de vierde keer een maand het land in! Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen), verruilen de studio in Hilversum voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land. In de derde week, vanaf 16 september, strijkt de 'Tijd voor MAX'-karavaan neer in het West-Friese Enkhuizen.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekendste steden, maar juist de unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard!

Op de derde donderdag in september vindt zoals elk jaar sinds 1906 in Enkhuizen de Enkhuizer Harddraverij plaats, een spannende kortebaandraverij met  authentieke rijtuigen. De deelnemers strijden om de grote prijs van Enkhuizen. 'Tijd voor MAX' besteedt hier natuurlijk aandacht aan. Muziek wordt in Enkhuizen verzorgd door onder anderen Iris Kroes, die haar nieuwste single komt laten horen. Ook de 3JS zijn er, net als Sjors van der Panne, die een primeur heeft...

Vanaf 2 september, in de eerste week, komt 'Tîjd voor MAX' vanuit Zwolle. Delft is de tweede stad van de 'Tijd voor MAX'-toer, Enkhuizen de derde.

Tijd voor MAX op toer
Vanaf 2 september: Zwolle
Vanaf 9 september: Delft
Vanaf 16 september: Enkhuizen

Presentatie Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel (op de vrijdagen)
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers