Erik de Zwart, Albert Verlinden en Kathleen in jury 'My Name Is...'

woensdag 14 juli 2010

De drie juryleden van de zoektocht 'My Name Is…', die vanaf zaterdag 28 augustus bij RTL 4 is te zien, zijn bekend. Radio- en televisiemaker en ondernemer Erik de Zwart, musicalproducent en presentator Albert Verlinde en voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts beoordelen de kinderen en de volwassenen die in de huid kruipen van hun favoriete artiest.

Iedereen die er net zo extravagant uit ziet als Lady Gaga, de moves van Justin Timberlake beheerst, de sexy uitstraling van Beyoncé heeft, net zo’n podiumbeest is als Madonna of de gevoeligheid van Marco Borsato kan evenaren mag naar de audities komen. Er is wel één voorwaarde; de kandidaten moeten kunnen zingen én dansen. Nicolette van Dam en haar Vlaamse collega Francesca Vanthielen ontfermen zich over de kandidaten.


Erik de Zwart: 'Ik vind het ontzettend leuk om voor RTL 4 op zoek te gaan naar nieuw talent. Iedereen heeft wel een idool en wat is nu mooier dan hem of haar ook echt één keer te zijn!? Als je daarmee kan laten zien én horen dat je zelf eigenlijk ook een artiest bent, is de weg naar succes voor jou open'.

Samen met hoofdsponsor Fruittella organiseert ‘My Name Is…’ een contest op internet, waarbij twee kinderen kans maken op een plek in de jury tijdens de finale-uitzending. Gezamenlijk zijn zij goed voor één stem en beslissen dus mede met de vaste jury welke volwassene en welk kind, net als bij 'My Name Is Michael' een hoofdrol krijgt in een theatertour. Deze tour gaat door Nederland en België en wordt in samenwerking met V&V Entertainment georganiseerd.

Via http://www.rtl.nl/mynameis kunnen ouders de leukste foto van hun kind, verkleed als hun grote idool, uploaden en wie weet zit jouw kind tijdens de finaleshow uitgedost als zijn of haar idool naast Erik de Zwart, Albert Verlinden en Kathleen.

'My Name Is...', vanaf zaterdag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers