Ex-'Utopiaan' Lindy doet haar verhaal bij 'Show Vandaag'

woensdag 15 januari 2014

Gisteren heeft Nederland via de livestream kunnen zien hoe 'Utopia'-inwoonster Lindy besloot haar spullen te pakken en 'Utopia' te verlaten.

Haar onverwachte vertrek heeft het nodige stof doen opwaaien in de media en bij de andere inwoners van 'Utopia'. Vanmiddag zal Lindy haar verhaal persoonlijk vertellen. Kim Lian van der Meij, Cynthia Abma en entertainmentdeskundige Patty Brard ontvangen Lindy op de bank bij 'Show Vandaag'.


'Utopia'
De inwoners begonnen met een kale loods op een onbewerkt stuk land, twee koeien, 25 kippen, een aansluiting voor water en elektriciteit, één telefoon met € 25,- beltegoed en een bescheiden geldbedrag in cash om hun leefomgeving op te bouwen en de eerste maanden te overleven. Naast deze strijd om te overleven en de saamhorigheid die daarvoor nodig is, voeren de inwoners iedere maand een strijd om wie er in Utopia mag blijven wonen en wie de ideale leefomgeving moet verlaten en plaats moet maken voor een nieuwe inwoner. Zo worden er maandelijks drie inwoners genomineerd en beslist de nieuwe inwoner wie 'Utopia' moet verlaten. John de Mol heeft laten weten binnen 24 uur te beslissen of Lindy vervangen zal worden door een nieuwe inwoner.

Online heeft men 24/7 toegang tot alle livestreams en is alles dagen eerder te zien dan in de dagelijkse TV-uitzending. Met de aanschaf van een paspoort wordt men Utopiaan en kan gebruik gemaakt worden van alle extra features die het platform biedt.

'Show Vandaag', idere werkdag om 17.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: 'Utopia' (SBS 6)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers