EXCLUSIEF: 'De Moord Op Tob Cohen: Een special Van John Van Den Heuvel' bij RTL 4

zondag 15 september 2019

Vrijdag werd in de Keniaanse hoofdstad Nairobi het lichaam gevonden van de 69-jarige oud-Philips directeur Tob Cohen. Daarmee kwam een bizar einde aan een 60 dagen durende vermissing.

John van den Heuvel was erbij. Van minuut tot minuut. Zijn verslag van deze opzienbarende en spraakmakende moordzaak is maandag 16 september exclusief te zien bij RTL 4 in de special ‘De Moord Op Tob Cohen'.


John van den Heuvel was afgelopen week in Nairobi met de zus van de vermiste Tob Cohen omdat zij de rechtszaak wilde bijwonen tegen zijn van moord verdachte vrouw. In een waar mediaspektakel hield Tob’s zus zich kranig staande tot alles plotseling in een ongekende stroomversnelling raakte. Er werd een stoffelijk overschot gevonden in een septic tank. Al snel bleek het te gaan om Tob Cohen.

'De Moord Op Tob Cohen' maandag 16 september om 20.30 uur exclusief bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers