Extra concerten 'My Name is Michael'

vrijdag 5 februari 2010

Morgenavond vindt de finale plaats van 'My Name Is Michael', het RTL 4-programma waarin gezocht wordt naar de jonge én volwassen hoofdrolspelers van de tributeconcerten voor The King Of Pop, Michael Jackson, in Nederland en België. De belangstelling voor deze concerten is zo groot dat er extra shows zijn ingelast.

In Nederland stonden twee concerten gepland in de Heineken Music Hall, inmiddels zijn de kaarten voor het vierde concert in de verkoop. Ook in België (Koningin Elisabethzaal in Antwerpen) kon het geplande aantal optredens (drie) niet aan de vraag voldoen. Daar kan men al kaarten voor het vijfde concert kopen.
 
Kaarten voor de concerten zijn te koop via rtltickets.nl, de finale van 'My Name Is Michael' starten morgen om 20.00 uur bij RTL 4.



Lees ook:
Zaterdag spannende live finale 'My Name Is Michael'

DOSSIER: My Name is Michael (vtm & RTL 4)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers