Fans eerste divisie op wenken bediend door Talpa

dinsdag 18 juli 2006

Met ingang van komend seizoen doet Talpa verslag van de Eerste Divisie met een unieke combinatie van televisie en internet, waardoor fans op hun wenken zullen worden bediend. Vanaf het moment dat er op 11 augustus wordt afgetrapt in de Jupiler League zijn alle wedstrijden live te volgen via www.dewedstrijden.tv.

A


anvullend worden de samenvattingen van alle wedstrijden iedere vrijdagavond uitgezonden bij Talpa op televisie. Niet eerder werd de Eerste Divisie zo breed in beeld gebracht. 

De fans van de Eerste Divisie clubs hoeven komend seizoen geen moment van hun favoriete team te missen. Naast alle live wedstrijden wordt de geheel vernieuwde website stap voor stap verrijkt met talloze nieuwe (video)functionaliteiten zoals samenvattingen van de gespeelde wedstrijden, compilaties van de mooiste doelpunten, interviews, persconferenties, webcams, 24/7 webTV, statistieken, analyses en achtergronden.

Voor 4,95 per maand kunnen fans alle live wedstrijden en samenvattingen van hun favoriete club zien via http://www.dewedstrijden.tv/ . Voor 9,95 per maand kan de ware liefhebber lle wedstrijden en samenvattingen van alle clubs uit de Jupiler League bekijken. Het is tevens mogelijk om voor 2,95 per keer 'losse' wedstrijden (pay per view) te bekijken. Samenvattingen per wedstrijd en compilaties van de mooiste doelpunten kosten los 1,50 per keer. Op de website zijn tevens vele gratis (video)functionaliteiten te vinden. 

Ter introductie van deze vernieuwende manier van voetbal kijken biedt Talpa de mogelijkheid van een proefabonnement aan. Voor 0,95 kan men n maand lang zijn of haar favoriete club op de voet volgen. Voor 1,95 zijn gedurende n maand de wedstrijden en samenvattingen van alle clubs beschikbaar. Supporters kunnen zich vanaf vandaag inschrijven op http://www.dewedstrijden.tv/.

Ontdek iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox!
Schrijf je 
HIER  in voor 'TV-Visie extra'!

DOSSIER: De weg naar Talpa

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers