Feestavond laat sporen van verderf achter in nieuw seizoen 'GTST'

zondag 30 augustus 2015

De seizoensafsluiter van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' beloofde vriendschappen en relaties te doen wankelen door een feestavond waarop teveel alcohol werd gedronken en liet meerdere sporen van verderf achter.

Zowel de kijkers als Meerdijkers bleven in het ongewisse over wat er die avond allemaal is gebeurd.


RTL 4 start op maandag 31 augustus met een nieuw én feestelijk seizoen van 'GTST'. Langzaamaan wordt dan duidelijk wat er zich tijdens en na het feest allemaal heeft afgespeeld en hoe bepaalde bewoners in ongewenste situaties terecht zijn gekomen. In het  26ste seizoen viert de serie tevens op donderdag 1 oktober haar 25ste verjaardag: een unieke mijlpaal in de geschiedenis van de Nederlandse televisie.

Nu iedereen ontwaakt en van zijn kater bijkomt, komen bij de Meerdijkse feestvierders ook langzaamaan wat puzzelstukjes van de avond ervoor terug. Zo ontdekt Jef door een polaroidfoto dat hij met zijn oude vriendin Laura heeft gezoend, ontwaakt Maxime naast haar aartsrivaal Anton, hebben Sacha en Lucas én Sjoerd en Rikki de nacht samen doorgebracht. Sjoerd wil dit geheim niet tussen hem en Aysen in laten staan en besluit het zijn vriendin te vertellen. Maar dan doet Aysen een bekentenis: ze is zwanger. Lucas en Sacha hebben een heel ander probleem. Ze hebben geen idee hoe de nacht is verlopen en van wie de peuter is die in hun huis rondloopt.

Wiet ontwaakt in een luchtballon en kijkt recht in de ogen van Zeger Philip van Zuylen – De Larrey (gespeeld door Jakob Nieuwenhuijsen), een aantrekkelijke jongen, die van adel blijkt te zijn. Wiet is op slag verliefd, maar Anna vertrouwt de nieuwe vlam van Wiet niet helemaal. Of is ze jaloers?

Met Ludo in levensgevaar, is het voor Bing zaak om Nina te overtuigen van zijn onschuld. Het geweer ging tijdens de ruzie tussen hem en Ludo per ongeluk waardoor Nina's vader in zijn rug werd geraakt. Of Bing zijn onschuld kan bewijzen en of Ludo ooit nog bijkomt om dat te kunnen bevestigen, is de vraag.

'Goede Tijden, Slechte Tijden', vanaf maandag 31 augustus weer iedere werkdag om 20.00 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers