Feestelijke decembermaand bij SBS6

maandag 17 december 2018

SBS6 staat de hele maand december weer volledig in het teken van de feestdagen. De familiezender heeft een feestelijke programmering met onder meer 'Fijne Kerst!', waarin 12 presentatoren kerstwensen in vervulling laten gaan.

Ook dit jaar is de SBS6 Kerstparade weer te bewonderen, die dit jaar plaatsvindt in Stadshart Amstelveen. Op oudejaarsavond gaat de kijker lachend het jaar uit met 'Jandino & friends: Caribbean Combo' en 'Moppentappers' en 'Shownieuws' telt live af naar 2019. Het nieuwe jaar begint feestelijk met 'Toppers in Concert 2018 Pretty in Pink 'The Circus Edition''. Het belooft een gezellige en warme wintermaand te worden bij SBS6.


'Fijne Kerst!'
Iedereen verdient een gelukkig kerstfeest, maar voor velen is dat niet vanzelfsprekend. In het ultieme feelgoodprogramma 'Fijne Kerst!' trekken maar liefst twaalf bekende SBS6-presentatoren het land in om kerstwensen te vervullen. Mensen hebben voor een dierbare die het echt verdient of nodig heeft, een kerstwens ingestuurd. Johnny de Mol, Viktor Brand, Nicolette van Dam, Dennis van der Geest, Winston Gerschtanowitz, Shelly Sterk, Kees Tol, Airen Mylene, Leonie ter Braak, Kim-Lian van der Meij, Jeroen van der Boom, en Evelien de Bruijn zorgen ervoor dat de meest ontroerende, grappige en hartverwarmende wensen uitkomen. 'Fijne Kerst!' is vanaf maandag 17 december elke werkdag om 20.30 uur te zien bij SBS6.

SBS6 Kerstparade
Op zaterdag 22 december vindt de SBS6 Kerstparade voor het eerst plaats in Stadshart Amstelveen. Tijdens deze magische optocht komen sprookjesachtige praalwagens, dansers en muzikanten voorbij. Daarbij rijdt een speciale wagen met verschillende populaire SBS6-gezichten. De SBS6 Kerstparade start vanaf 17.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

'Jandino & friends: Caribbean Combo'
Na zes jaar keert Caribbean Combo terug met een gloednieuwe show. Jandino Asporaat, Roué Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen. Ze zetten het theater op zijn kop met hun eigen exclusieve mix van standup comedy, theater, muziek en dans. De registratie is op maandag 31 december om 21.30 uur te zien.

'Moppentappers'
Jeroen van der Boom staat aan het roer van het nieuwe programma 'Moppentappers'. In deze speciale pilotaflevering op oudejaarsavond nemen René Froger, Leonie ter Braak en Najib Amhali het tegen elkaar op, met een mop! Alle drie nemen ze hun eigen repertoire aan moppen mee. De grote vraag is: wie heeft de leukste mop? Wie heeft de lachers op zijn hand? Het publiek bepaalt! 'Moppentappers' is op maandag 31 december om 20.30 uur te zien bij SBS6.

'Shownieuws' telt live af naar 2019
In 'Shownieuws' telt live af naar 2019 blikt de showrubriek terug memorabele momenten van 2018, waar de klok nauwlettend in de gaten wordt gehouden. 'Shownieuws' is live bij het grote vuurwerk vanaf Java-eiland in Amsterdam aanwezig en telt samen met de kijker af naar het nieuwe jaar.

'Toppers in Concert 2018 Pretty in Pink 'The Circus Edition''
Op nieuwjaarsdag is het grootste en gezelligste meezingfeest van het jaar te zien met Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, en Jan Smit. De registratie start vanaf 00.10 uur bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers