Film 'Brugklas - De tijd van m'n leven' - VIDEO

vrijdag 28 december 2018

Just Film Distribution en Tuvalu lanceren de trailer van de gloednieuwe jeugdfilm 'Brugklas – De tijd van m'n leven', die vanaf 7 februari 2019 te zien is in de Nederlandse bioscopen.

Mijn girl, de titelsong van 'Brugklas – De tijd van m’n leven' wordt verzorgd door Paul Sinha, bekend van de hit 'De Laatste'. Naast de bekende brugklassers, hebben ook voormalig judoka Dennis van der Geest en TV-presentatrice Natasja Froger een rol in de film.



De singer-songwriter Paul Sinha vertolkt de titelsong van 'Brugklas – De tijd van m’n leven'. De 23-jarige Sinha brak door met zijn hit 'De Laatste' en is één van de talenten van platenmaatschappij Top Notch die zich richt op Nederhop.

De titelsong 'Mijn Girl' is vanaf 11 januari te streamen.

Naast de verschillende oud-brugklassers schitteren ook Natasja Froger en Dennis van der Geest in 'Brugklas – De tijd van m’n leven'. Vanaf 7 februari 2019 schittert hij als de vader van Boy in de Nederlandse bioscopen. TV-presentatrice Natasja Froger speelt de moeder van de populaire Fenna in 'Brugklas – De tijd van m’n leven'.

Synopsis
'Brugklas – De tijd van m'n leven' gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Over de makers
'Brugklas – De tijd van m’n leven' wordt geproduceerd door Tuvalu (producent van onder andere de populaire tv serie 'Brugklas', 'Maestro' en 'Ali B op Volle Toeren') en realiseert hiermee haar eerste speelfilm. De regie is in handen van Raymond Grimbergen en het scenario is geschreven door Arnout Vallenduuk. De film wordt uitgebracht door Just Film Distribution ('Fashion Chicks', 'De Film van Dylan Haegens', 'First Kiss').

Persbericht Media Tornado
brugklasfilm

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers