Finale 'Dancing on Ice' druk bekeken

vrijdag 23 maart 2007

Joris Putman is samen met zijn schaatspartner Sanne winnaar geworden van Dancing on Ice. 941.000 kijkers (6+) zagen hoe Joris het opnam tegen Sander Janson en Quinty Trustfull. Quinty werd uiteindelijk tweede en Sander derde.

J


urylid Joan Haanappel vond  Joris een goede en veelzijdige schaatser. "Hij schaatste het eerste nummer, op de muziek van de film 'Memoirs of a geisha', elegant en ingetogen en bij de tweede kür op de soundtrack van 'Dirty Dancing' was hij ontzettend sexy." Jurylid Chris de la Haye kan zich goed voorstellen dat Putman menig meisjeshart sneller doet kloppen.

Omringd door alle deelnemers, een groot deel van de GTST-cast, productieleden, fotografen en journalisten, zei Joris meerdere malen:,,Ik kan het niet geloven!"

De schaatspartner van Sander brak woensdagmiddag nog haar hand tijdens de repetities, maar betrad desalniettemin het ijs.  Die 'spirit', die ongelofelijke toewijding en de geweldige sfeer typeerde het programma, gepresenteerd door Martijn Krabbé en John Williams, elf afleveringen lang. Niet voor niets steeg het aantal kijkers van zo'n 600.000 naar bijna een miljoen tijdens de finale op de woensdagavond.

De finale uitzending had een marktaandeel van 14 procent en 6,3 procent kijkdichtheid in de RTL  boodschappers doelgroep.

DOSSIER: IJsdansoorlog 2: RTL 4 versus SBS 6

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers