Genomineerden TMF Borsato Award zijn bekend

maandag 18 april 2011

Marco Borsato maakte zojuist tijdens een speciale persconferentie bij MTV Networks bekend welke artiesten genomineerd zijn voor de TMF Borsato Award 2011. Ben Saunders, MakeBelieve, Krystl en Go Back to the Zoo komen dit jaar in aanmerking voor deze award voor jong talent. De winnaar van 2011 wordt tijdens het TMF Awards Festival bekend gemaakt en mag optreden op de TMF Main Stage. Dio, Nick & Simon en Waylon namen voorgaande jaren deze felbegeerde prijs in ontvangst.

TMF Borsato Award
Aan Marco Borsato werd in totaal eenentwintig keer een TMF Award uitgereikt. Hij werd steevast benoemd tot beste zanger en won ook awards in een aantal andere categorieën. In 2006 maakte hij bekend graag ruimte te maken voor nieuw talent en zelf niet meer mee te willen dingen in de competitie om de geliefde beeldjes. Ieder jaar nomineert hij, samen met TMF vier artiesten die zich dat jaar op de kaart hebben gezet in de muziekwereld. Marco en TMF verwachten dat voor deze artiesten een mooie carrière in het verschiet ligt.


TMF Borsato Award genomineerden

  • Ben Saunders is dit jaar met de nieuwe talentenshow 'The Voice of Holland' als een raket binnengekomen in de Nederlandse muziekwereld en met recht een genomineerde, want hij heeft zich dit jaar zeker op de kaart gezet.
  • De tweede genomineerde is Krystl, die er opeens was met haar single Golden Days en bij iedereen in de hoofden blijft hangen. Ook live verraste zij iedereen met haar frisse, volle stem en ijzersterke performance. Zowel Krystl als Ben Saunders zijn speciale gasten bij de 3 Dimensies concerten van Marco Borsato in het Gelredome.
  • MakeBelieve is het voorbeeld van een DIY band, een act die sterk is in het opbouwen van een fanbase via social media. Ze hebben door talent en hard werken een plek weten te bemachtigen op het Superchart Stage van het TMF Awards Festival en zijn één van de genomineerden.
  • En tot slot Go Back to the Zoo, de band die in één jaar de cross-over heeft gemaakt van een 'MTV'-band  naar ook een mainstream publiek. Ze stonden onlangs in een uitverkocht Paradiso waar het dak eraf ging en ze staan dit jaar zowel op Pinkpop als het TMF Awards Festival.  Uiteindelijk beslist het publiek wie de grote winnaar van de TMF Borsato Award is. Vanaf vandaag kan er gestemd worden via http://www.tmfawards.nl/.

De winnaar van de TMF Borsato Award verzorgt tijdens het TMF Awards Festival op 12 juni aanstaande een optreden op de TMF Main Stage. Van dit optreden wordt een videoclip gemaakt welke op TMF uitgezonden wordt.

Tickets TMF Awards Festival
Kaarten zijn ook te koop via http://www.tmfawards.nl/ en bij een van de Free Record shops of Van Leest winkels en kosten € 32,50 per stuk. Kijk voor meer informatie en tickets op http://www.tmfawards.nl/.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers