Geraldine en Jan nemen kijkers mee op reis in '3 Op Reis Backpack'

maandag 12 januari 2015

'Mag ik je koffer dragen?', 'Ik wil jouw baan!', 'Geef me één kans om te bewijzen dat ik dit ook kan.' Al jaren stromen dit soort berichten binnen bij '3 op Reis'.

Iedereen wil maar één ding: de baan van Floortje, Dennis of Geraldine. En deze zomer is het dan zo ver: de kijker kan mee op reis! In het nieuwe BNN-programma '3 op Reis Backpack' reizen Geraldine Kemper en Jan Versteegh samen met achttien gelukkige kijkers van Amsterdam naar Athene. Ze bezoeken de mooiste plekken, slapen op de vetste locaties en gaan op de gekste manieren de grens over. Met minimale middelen een maximaal avontuur beleven!


De kijkers die meereizen doen er alles aan om de reis zo onvergetelijk mogelijk te maken. Ze dragen niet alleen de koffers, maar storten zich van het ene in het andere avontuur en gaan tot het uiterste om samen met Jan of Geraldine zo goedkoop en origineel mogelijk op de plaats van bestemming te komen. En dat filmen ze allemaal zelf voor hun eigen videoblog. De vier populairste vloggers mogen aan het einde van het seizoen samen met Geraldine en Jan een hele aflevering op een droombestemming presenteren. En guess what? Degene die dat het beste doet mag volgend seizoen in het grote '3 op Reis' een item voor z’n rekening nemen!

Vanaf vandaag kan iedereen zich via de site van '3 op Reis' opgeven met een zelfgemaakt filmpje en intekenen op één van de negen trajecten op de route. De vloggers met de meeste views, het meest BNN-waardige reisitem en de beste social media presence worden uitgekozen om mee te gaan als sidekick van Jan en Geraldine!

'3 op Reis Backpack' is deze zomer te zien bij BNN op NPO 3.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers