Geraldine Kemper nieuwe presentatrice van 'Je Zal Het Maar Zijn'

maandag 27 augustus 2018

Yesss! 'Je Zal Het Maar Zijn' is na drie jaar terug. Geraldine Kemper neemt het presentatiestokje over van Sophie Hilbrand.

In het BNNVARA-programma portretteert Geraldine jonge, unieke, avontuurlijke, eigenzinnige en/of uitgesproken mensen met een bijzonder levensverhaal. Zo volgt ze in dit splinternieuwe seizoen jonge Nederlanders die buiten de gebaande paden leven en zich weinig aantrekken van de normen van de maatschappij, maar ook mensen die hun leven weer proberen op te pakken na een traumatische gebeurtenis. Ook neemt ze een kijkje bij mensen wier leven in het teken staat van schoonheid of die in de ban zijn van seks en macht. Geraldine ziet daarnaast hoe het is om onderdeel te zijn van een groep of om een bijzondere liefdesrelatie te hebben. Een nieuw seizoen van 'JZHMZ' is vanaf 25 september iedere dinsdag (met uitzondering van 16 oktober) om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.


Geraldine: 'Ik vind het een eer dat ik dit programma mag maken. Dit was altijd al een wens. Een kijkje nemen in het leven van verschillende mensen vind ik fascinerend. Iedereen heeft namelijk een eigen verhaal.' Geraldine maakt onder andere kennis met Floris die al twee jaar geen eten meer nodig heeft omdat hij leeft van licht. Ook spreekt Geraldine het 9-jarige topmodel Summer de Snoo, wiens jonge leven, naast school, volledig in het teken staat van modeshows en fotoshoots. En ze ontmoet Shanti Schiks, de halfzus van Fajah Lourens. Shanti verloor haar elf maanden oude zoontje Elfin in een familiedrama en leeft al twee jaar met dit verschrikkelijke trauma.

Van 2010 tot 2015 werd 'Je Zal Het Maar Zijn' uitgezonden bij BNN met presentatrice Sophie Hilbrand. Na een stop van drie jaar krijgt 'Je Zal Het Maar Zijn' een nieuwe start, met een nieuwe presentatrice en nieuwe portretten van mensen met een bijzonder levensverhaal.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers