Gerard Joling presenteert grootse zoektocht 'K3 Zoekt K3'

woensdag 17 juni 2015
Foto: VTM archief © DPG Media 2021

Dit najaar gaan SBS6 en VTM op zoek naar de nieuwe K3. Niemand minder dan Gerard Joling presenteert deze groots opgezette show, samen met de Belgische zanger en presentator Niels Destadsbader.

Gerard Joling presenteerde in 2009 ook de finale van 'K2 zoekt K3', waarin 2,5 miljoen kijkers op SBS6 zagen dat Josje Huisman won. Gerard kijkt dan ook erg uit naar deze nieuwe presentatieklus: 'Het leuke van 'K3 zoekt K3' is dat de meiden die winnen meteen verzekerd zijn van een carrière in de spotlights met uitverkochte concerten, albums en films. Ik heb gezien hoe fantastisch dit voor Josje uit heeft gepakt dus ik kijk er erg naar uit om dit samen met mijn Belgische medepresentator Niels Destadsbader te presenteren.'


Niels Destadsbader (26) is in Vlaanderen bekend als acteur, zanger en presentator. Daarnaast is hij te zien als jurylid in 'Belgium's Got Talent'. Samen leiden Gerard en Niels de show in goede banen en vormen ze een klankbord voor de kandidaten die hun grote droom nastreven.

Bekijk hier de bekendmakingsvideo: http://bit.ly/GerardPresenteertK3ZoektK3

Sinds K3 in maart aankondigde de fakkel door te geven aan drie nieuwe meisjes in een groots opgezette tv-show, was het niet meer stil rondom het zangtrio. Ruim 6.081 meiden meldden zich aan in de hoop deel uit te maken van de nieuwe K3. Binnenkort vinden de eerste auditierondes plaats. K3 is een van de meest succesvolle Nederlandstalige meidengroepen aller tijden met meer dan 5,5 miljoen verkochte albums, 2,3 miljoen bioscoopbezoekers en 2,2 miljoen concertbezoekers.

'K3 Zoekt K3', dit najaar bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers