Gert Verhulst komende week Zomerdate in 'Zomer Met Art'

zondag 14 juli 2019

Bij 'Zomer Met Art' heeft presentator Art Rooijakkers elke week een nieuwe Zomerdate als co-host aan zijn zijde. Komende week is dat niemand minder dan de Vlaamse presentator en media-ondernemer Gert Verhulst.

Hij neemt het stokje over van de eerdere Zomerdates Richard Groenendijk, Ryanne van Dorst, Merel Westrik en Evi Hanssen. Kijk 'Zomer Met Art' iedere werkdag om 22.30 uur bij RTL 4.


Gert Verhulst: 'Ik kijk er ongelooflijk hard naar uit om komende week samen met Art Rooijakkers 'Zomer Met Art' te maken.'

Maandag neemt Gert ook zijn zoon, presentator Viktor Verhulst, mee om een goed vader en zoon gesprek te voeren. Daarnaast ontvangen Art en Gert bijzondere gasten om over de actualiteit en zomerse onderwerpen te praten, laten verslaggevers Bram Krikke en Gwen van Poorten zien hoe Nederland de zomer beleeft en is er muziek van de 'Zomer Met Art'-huisband onder leiding van Marcel Fisser.

Eindig je zwoele zomeravond met 'Zomer Met Art', iedere werkdag om 22.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers