Gloednieuwe komische serie 'Taffy' vanaf 15 juli op Boomerang

zondag 14 juli 2019

Boomerang introduceert het nieuwste lid van de familie; 'Taffy'. Vanaf 15 juli om 8.45 uur is hij te zien op Boomerang.

Taffy, onder soortgenoten beter bekend als Scraggs, is een wasbeer die leeft op een vuilnisbelt. Dankzij de goedgelovige mevrouw Muchmore ontdekt hij het rijke huishouden. Mevrouw Muchmore is een rijke weduwe die samenwoont met haar geliefde hond Bentley en ietswat gespannen butler Forsythe. Scraggs besluit zich voor te doen als een kat genaamd Taffy door een rode strik om te doen en op die manier een graantje mee te pikken van hun rijkdom. Alleen... Bentley weet dat Taffy een wasbeer is en zet alles op alles om hem te ontmaskeren


'Taffy' is een gloednieuwe slapstick serie die is geïnspireerd op animatieklassiekers zoals Tom and Jerry en Looney Tunes. We volgen de hilarische avonturen van een slimme wasbeer en de chaos die ontstaat als hij oog in oog komt te staan met zijn nieuwe rivaal in het luxe Muchmore huis.

Mis de beestenboel niet als 'Taffy' wordt losgelaten op 15 juli om 8.45 uur op Boomerang.

Persbericht Media Tornado/Boomerang
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers