Go Back to the Zoo nieuwe huisband 'De Wereld Draait Door'

zondag 5 september 2010

Na Roel van Velzen, Moke, Lucky Fonz III en Rigby wordt Go Back to the Zoo de nieuwe huisband van 'De Wereld Draait Door'. Het viertal voorziet komend seizoen de laatste vrijdaguitzendingen van de maand van muzikale ondersteuning.

Go Back to the Zoo is een goede bekende van het programma. Zo waren de heren op 2 maart 2009 voor het eerst in de uitzending met ‘Beam me Up’, dat Nike gebruikte onder een internationale internetreclamecampagne. Ze hadden toen nog geen platencontract. 'DWDD' werd fan en is de band op de voet blijven volgen. Van het platencontract tot de hits 'Electric' en 'Hey DJ'! Het enthousiast ontvangen debuutalbum 'Benny Blisto' (o.a. 4 sterren in de Volkskrant) is vorige week op 3 binnengekomen in de Album Top 100.


'Een super getalenteerde Amsterdamse band met humor, die perfect aansluit bij ons programma', vindt ook muzikale samensteller van het programma Shirien Elsaid.

'De Wereld Draait Door' heeft de afgelopen jaren ieder jaar een andere muzikale act gevraagd om de vrijdagavonduitzendingen aan het eind van de maand, de media-uitzending, van muzikale omlijsting te voorzien.

'De Wereld Draait Door', vanaf maandag 6 september dagelijks om 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers