Goedele Liekens brengt passie terug in 'Goedele On Top'

dinsdag 17 januari 2017

In 'Goedele On Top' proberen stellen onder leiding van Goedele Liekens hun seksleven weer wat (nieuw) leven in te blazen. Vanaf dinsdag 14 februari wordt bij RTL 5 iedere aflevering één koppel gevolgd, zowel thuis als op Bonaire, waar Goedele door middel van verschillende opdrachten het koppel een duwtje in de goede richting geeft.

Nadat Goedele de koppels thuis bezoekt en confronteert met de beelden die zijn gemaakt door observatiecamera's in hun woon- én slaapkamer, worden de partners ieder afzonderlijk onderzocht in het 'sekslab'. Hier krijgen ze allerlei opdrachten en worden tegelijkertijd gemonitord. Zo krijgen ze onder andere seksueel getinte filmfragmenten en foto's te zien van hun naakte partner. Ook moeten ze kiezen welke standjes ze het meeste aanspreken. Waar worden ze wel en niet opgewonden van? Wat zijn hun verborgen verlangens? Op deze manier krijgt Goedele een goed beeld van de vaak verschillende verlangens van de partners. Vervolgens krijgen de stellen op het tropische en romantische Bonaire privéles van Goedele. Alles in de hoop de passie weer terug te brengen.


De 29-jarige Andrea en de 27-jarige Richard uit de eerste aflevering zijn al negen jaar samen, maar leven als broer en zus. In bed is het een saaie boel, want Richard haat voorspel en is meestal al binnen drie minuten klaar. Andrea snakt naar intimiteit en wil meer spanning. Ze is bang dat als het zo blijft, ze op een dag de handdoek in de ring gooit. Een koppel dat in een latere aflevering centraal staat is Bionda (28) en Marco (29). Zij zitten qua seksuele behoeftes totaal niet op één lijn. Zo wil hij heel vaak seks en van haar hoeft het in principe niet meer. Ze doet het enkel om van het gezeur af te zijn en doet liever de was en het huishouden. Als het niet verbetert weet Marco niet of hij monogaam blijft...

Weet Goedele deze en andere koppels weer een hoogtepunt te bezorgen?

'Goedele On Top' wordt geproduceerd door Vorst Media.

'Goedele On Top', vanaf dinsdag 14 februari om 21.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers