Gordon bezorgt mensen onvergetelijke vakantie in 'Nooit Meer Naar Huis'

woensdag 9 september 2015

Een fijne reis of weekendje weg is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen kunnen door bepaalde omstandigheden niet weg of maken een dusdanig emotioneel zware tijd door, waardoor een vakantie erbij inschiet.

In het nieuwe RTL 4-programma 'Nooit Meer Naar Huis', te zien vanaf donderdag 10 september, maakt Gordon een schitterende reis met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze mensen zijn opgegeven door hun naaste omgeving. In de zesdelige serie reist Gordon de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij en laat hij ze onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.


Gordon: 'Ik geloof dat ik met dit programma iets nieuws en uitdagends heb gevonden in mijn carrière als tv-maker. Ik kan hier, net als in 'HotterThan My Daughter', zoveel in kwijt en ik ben dol op mensen die hun, vaak tragische, verhaal willen delen met mij. Ik heb veel raakvlakken met mijn gasten en leef en huil vaak mee. Ik ben geraakt als blijkt dat ze iets aan mijn adviezen hebben gehad. Ik kan beslist zeggen dat dit het allermooiste is wat ik ooit mocht doen op tv. Mensen blij maken, verrassen en troosten dat is iets wat mij past als een jas!'

In aflevering 1 neemt Gordon opa Gerard en oma Wil mee naar een romantisch kasteel in Frankrijk. Zij zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouder omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toe gekomen aan elkaar. Gordon zorgt ervoor dat opa en oma weer nader tot elkaar komen.

'Nooit Meer Naar Huis' wordt geproduceerd door Endemol.

'Nooit Meer Naar Huis', vanaf donderdag 10 september om 21.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers