Gratis nieuwe RedRoom app tijdens 'The Voice of Holland'

woensdag 20 augustus 2014

Het vijfde seizoen van 'The Voice of Holland' gaat op vrijdag 29 augustus van start met de introductie van de compleet nieuwe RedRoom app.

Met deze gratis app komt voor de kijker thuis alles samen: het streamen van de liedjes van de talenten, backstage video’s en het laatste nieuws rondom de favoriete talenten. Dankzij de RedRoom app komt de kijker dichterbij 'The Voice of Holland' dan ooit tevoren. Al eerder heeft 'The Voice of Holland' bewezen vernieuwing te brengen op het digitale en mobiele vlak.


Altijd en overal het laatste nieuws
Dit seizoen brengt de RedRoom app 24/7 het laatste nieuws. De nieuwe RedRoom presentator Jamai Loman neemt ook in de app de fans mee backstage: alle blijdschap en tranen nadat een talent heeft opgetreden, een kijkje in de woonkamer van een talent of backstage bij de coaches. Via de app is het laatste nieuws altijd en overal beschikbaar.

Gratis en onbeperkt muziek
Met de nieuwe RedRoom app kan de gebruiker zijn/haar favoriete talenten nu nog beter steunen in de race naar de finale! In tegenstelling tot voorgaande jaren is het dit seizoen namelijk mogelijk om al tijdens de uitzending de liedjes van de talenten aan een zogeheten Personal Playlist toe te voegen. Door het beluisteren en delen van liedjes en nieuwsitems, wordt een trending-lijst opgebouwd.

De gebruiker kan direct na afloop van de uitzending zijn of haar Personal Playlist gratis en onbeperkt beluisteren. De app met de geïntegreerde streamingdienst Deezer lanceert hiermee de wereldwijde primeur in second screen van TV en streaming muziek.

Ali B, Marco Borsato, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis gaan weer op zoek naar die ene unieke stem. 'The Voice of Holland' wordt vanaf 29 augustus iedere vrijdagavond om 20.30 uur uitgezonden door RTL4 en wordt geproduceerd door Talpa.

De RedRoom app is vanaf nu te downloaden en beschikbaar voor Android en iOS.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
TVOH

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers