'Groeten uit de Rimboe' zoekt nieuwe gezinnen

zaterdag 26 mei 2007

Heb je genoten van de eerste twee series van 'Groeten uit de Rimboe'? Wil jij ook met je gezin het avontuur aangaan en samenleven met een primitieve stam, ergens op de wereld? Geef je dan nu op! Lees hiernaast wat je precies daarvoor moet doen.

V


oor een nieuw seizoen van Groeten uit de Rimboe zijn we op zoek naar families die de uitdaging aan willen gaan om enkele weken samen te leven met een primitieve stam ergens op de wereld.  Gezinnen met minimaal twee kinderen die 12 jaar zijn of ouder kunnen zich nu opgeven voor een onvergetelijk avontuur.

Mail een korte beschrijving van jullie gezin + een recente familiefoto naar groeten@eyeworks.tv en wie weet gaan jullie mee op reis naar een uithoek van de wereld voor de meest indrukwekkende weken van jullie leven.

In het vorige seizoen verbleef de familie Bregman bij de Hagahai in Nieuw-Guinea, familie De Jonge bij de Suri-stam in Ethiopië en de Belgische familie Laseure bij de Huaorani-indianen in het Amazone-woud in Ecuador. Bekijk nog de gallery's van hun avontuur!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers