Grootse talentenjacht 'Popstars' in augustus terug bij SBS 6

zaterdag 11 juli 2009

Na het succes van vorig jaar komt SBS 6 met een nieuwe editie van de verpletterende talentenjacht 'Popstars'. In dit programma openen we de jacht op dé nieuwste popsensatie van 2009. Verrassend dit jaar zijn de 'mystery popstars': bekende zangtalenten, die in het diepste geheim naar een aparte auditieruimte zijn gebracht, treden onherkenbaar op voor de jury. Zelfs die weet niet wie ze zijn.

H


et gouden duo Gerard Joling en Nance presenteert de show en de jury bestaat uit Henkjan Smits, Patricia Paay en Maurice Wijnen. 'Popstars' is vanaf vrijdag 14 augustus om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Dit jaar hebben zich meer dan 6500 kandidaten aangemeld voor 'Popstars'. Dat is een verdubbeling van het aantal aanmeldingen bij de vorige editie. Hieruit blijkt dat Nederland nog steeds barst van het talent. 'Popstars' is de langstlopende talentenjacht ter wereld en een doorslaand succes in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben meer dan vijftig landen het programma uitgezonden.

In Nederland zagen vorig seizoen maar liefst 2,3 miljoen mensen tijdens de finale hoe Déon, Steffie
en Brandi tot de winaars van 'Popstars' werden verkozen. Onder de naam RED! behaalden zij een nummer 1-hit met hun single 'Step Into The Light'. Onlangs hebben ze hun tweede single 'Guilty' uitgebracht en momenteel werken ze aan een zomerhit.

'Popstars' is net als voorgaande editie op zoek naar dé popsensatie van Nederland. Dit seizoen maakt de jury echter in de finale pas bekend waar ze naar op zoek zijn. Dat kan een solist zijn, een duo of een groep. Alles is dus mogelijk!

Ook dit jaar kent 'Popstars' opvallende audities, spannende vervolgrondes, spectaculaire liveshows en 'mystery popstars'. Bekende zangers doen (nogmaals) -maar dit keer onherkenbaar- een gooi naar een carrière in de spotlights. Wie de 'mystery popstars' zijn? Niemand weet het, zelfs de jury niet. De grote vraag is natuurlijk of zij het tot de volgende ronde schoppen. Kortom: vrijdagavond is 'Popstar'-avond!

'Popstars', vanaf vrijdag 14 augustus om 20.30 uur bij SBS 6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers