'Hallo Nederland' verhuist naar NPO 2

zondag 4 september 2016

Vanaf maandag 5 september is 'Hallo Nederland' weer te zien! Het nieuwsprogramma van MAX verhuist van zender ťn verandert van tijdstip, 'Hallo Nederland' wordt vanaf komend seizoen iedere werkdag uitgezonden om 18.30 uur op NPO 2.

Uitgerust en met veel enthousiasme beginnen Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij weer aan het nieuwe seizoen van Hallo Nederland. Het nieuwsprogramma start het seizoen bijzonder door in september iedere week vanaf een andere locatie uit te zenden. In de eerste week, van 5 tot en met 9 september, zendt Hallo Nederland vanaf de zomerse locatie Noordwijk uit. 'Hallo Nederland' bezoekt hierbij ook iedere dag een bijzondere plek in de omgeving.


'Hallo Nederland' brengt aankomend seizoen weer dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem, met extra aandacht voor regionaal nieuws. Daarnaast zijn er in 'Hallo Nederland' diverse series te zien. Zo duikt 'Hallo Nederland' in dit nieuwe seizoen achter de schermen op Schiphol. De luchthaven bestaat volgende maand 100 jaar en Hallo Nederland krijgt toegang tot alle plekken die normaal niemand te zien krijgt. Zo nemen we een kijkje bij het luchthavenpastoraat, zien we wat er bij de douane binnen wordt gesmokkeld, lopen we mee met opnames van een Bollywood-film (Schiphol blijkt een geliefde film- en fotolocatie), en rijden we op de startbaan pal achter de ronkende motoren van een vliegtuig.

'Hallo Nederland', vanaf 5 september maandag tot en met vrijdag om 18.30 uur op NPO 2.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers