Hartverwarmende momenten in 'Secret Life of the Zoo' bij SBS6

maandag 1 juli 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

In de documentairereeks 'Secret Life of the Zoo' krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo.

Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera’s op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht. Met de stem van Harry Piekema (o.a. bekend van zijn rol als supermarktmanager in de reclamespotjes van Albert Heijn en zijn deelname aan 'It Takes 2') als voice-over is 'Secret Life of the Zoo' een onvergetelijke televisieserie voor jong en oud. Vanaf dinsdag 2 juli om 20.30 uur bij SBS6.

Voor 'Secret Life of the Zoo' is tien maanden lang gefilmd in Chester Zoo. Door nieuwe, geavanceerde filmtechnieken krijgt de kijker beelden te zien van dieren op plekken waar je ze normaal nooit kunt zien. Zo wordt de bevalling van Thi gefilmd, de oudste vrouwtjesolifant van de Aziatische olifantenfamilie in Chester. Zij wordt door de verzorgers goed in de gaten gehouden, want ze is al twee kleintjes kwijtgeraakt. De populatie van de Aziatische olifant is in zeventig jaar tijd sterk afgenomen, dus elke nieuwe babyolifant is van grote waarde.

Chester Zoo
De populairste dierentuin van Engeland biedt onderdak aan 20.000 dieren en loopt voorop in de bescherming van de met uitsterven bedreigde diersoorten. De ruim zevenhonderd werknemers van het park werken dagelijks met veel liefde en passie om alle dieren gezond en gelukkig te houden.

'Secret Life of the Zoo', wekelijks vanaf dinsdag 2 juli om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers