Hélène Hendriks maakt presentatiedebuut bij RTL 7 met 'Matchwinner Pro'

zondag 29 oktober 2017
Foto: RTL 7 - © RTL 2017

Vanaf maandag 30 oktober, 22.00 uur, is Hélène Hendriks bij RTL 7 te zien als presentatrice van 'Matchwinner Pro', dé quiz met de grootste voetballers in de kleinste studio.

In 'Matchwinner Pro' beantwoorden bekende (oud-)topvoetballers elf vragen over hun eigen carrière, waarmee ze een geldbedrag kunnen winnen voor een zelfgekozen goed doel. Hun kennis wordt getest en tegelijkertijd vertellen ze bijzondere anekdotes over hun leven en spelerscarrière. Iedere week bezoekt Hélène, met de speciale mobiele studio, een andere bekende (oud-) topvoetballer.


Hélène is onder meer afgereisd naar Denemarken om Rafael van der Vaart vragen over zijn eigen loopbaan voor te leggen. De oud-Ajacied heeft een flinke carrière achter de rug bij grote internationale clubs als Real Madrid, HSV en Tottenham Hotspur. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor het Deense FC Midtjylland. Dirk Kuyt, de man die zijn carrière glansrijk afsloot door hoogstpersoonlijk Feyenoord naar het kampioenschap te schieten, wordt ook door Hélène het sporthemd van het lijf gevraagd. Verder is ook Ruud van Nistelrooy getest op de kennis over zijn eigen succesvolle carrière. Van The Man wist tijdens zijn loopbaan van maar liefst drie competities (Eredivisie, Primera Division en Premier League) topscorer te worden. Kan hij met deze quiz ook een topscore halen? De vier overige kandidaten worden later bekend gemaakt.

De Matchwinner app
Naast het programma is ook de Matchwinner app in een nieuw jasje gestoken. Vanaf maandag 30 oktober staat de app elke week in het teken van de (oud-) topvoetballer die de betreffende week in het programma te zien is. De app-spelers krijgen iedere dag elf vragen over de carrière van de betreffende (oud-) topvoetballer voorgeschoteld. De Matchwinner app is inmiddels uitgegroeid tot de grootste voetbalquiz van Nederland, waarbij iedereen zijn/ haar voetbalkennis kan testen.

'Matchwinner Pro' wordt geproduceerd door RTL Productions en mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij.

'Matchwinner Pro', vanaf maandag 30 oktober om 22.00 uur bij RTL 7.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers