Help 10.000 meisjes naar school met 'RTL Boulevard' en Cordaid

maandag 4 november 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

'RTL Boulevard' voert in de week van 18 november actie voor hulporganisatie Cordaid. Centraal thema is: Help 10.000 meisjes naar school.

Vier 'RTL Boulevard' vrouwen, Marieke Elsinga, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nikkie Plessen steunen de actie door unieke workshops te geven. Kijkers kunnen helpen door zich op te geven voor deze workshops en door SCHOOL te sms’en naar 3669 voor een eenmalige donatie.

Veel meisjes in de allerarmste landen ter wereld gaan niet naar school. Doordat ze moeten helpen in het huishouden of op het land. Een slechte zaak, want hoe meer meisjes naar school gaan hoe meer kans ze hebben op betaald werk en hoe beter hun toekomstperspectief zal zijn. Daarom voeren 'RTL Boulevard' en Cordaid van 18 t/m 22 november actie.

Workshops
Miljuschka Witzenhausen, Nikkie Plessen, Marieke Elsinga en Bridget Maasland zetten zich hoogstpersoonlijk in om 10.000 meisjes naar school te krijgen door een workshop te geven. Dus; altijd al gedroomd van een les radiomaken met Marieke, een kookclinic van Miljuschka, een presentatietraining door Bridget of een stylingles van Nikkie? Kijk dan voor meer informatie op www.rtlboulevard.nl.

In de actieweek zijn naast alle reguliere 'Boulevard' onderwerpen verslagen van deze workshops te zien, net zoals reportages uit Congo.

Samenwerking 'RTL Boulevard' & Cordaid
Voor het zesde achtereenvolgende jaar komt 'RTL Boulevard' in actie voor Cordaid. Vorig jaar was het thema ‘Help Kindgezinnen overleven’. Met behulp van 'RTL Boulevard' leverde de actie bijna 100.000 smsjes op.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers