Het complete verhaal van Joran van der Sloot donderdag bij SBS 6

dinsdag 8 juni 2010

SBS 6 zendt donderdag een speciaal ingelaste documentaire uit over Joran van der Sloot. De 22-jarige Nederlander wordt verdacht van de moord op Stephany Flores, de dochter van een vooraanstaande Peruaanse zakenman. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en Joran zou de moord inmiddels hebben bekend. De documentaire vertelt het complete verhaal en bevat exclusieve interviews met mensen die vlak voor en na de moord in contact stonden met de verdachte Nederlander.

De documentaire over Joran bevat onder andere exclusieve interviews met de casinobezoekers die op de avond van de moord met Joran gepokerd hebben en met het personeel van het hotel waar Stephany vermoord is. Ook vertellen de familieleden van het slachtoffer hoe zij omgaan met de moord en komt de Peruaanse politiechef die het onderzoek leidt aan het woord.


Op basis van de interviews en de nieuwsfeiten wordt de moord gereconstrueerd: van de moord op 30 mei tot Jorans vermeende bekentenis vandaag en natuurlijk het laatste nieuws dat de komende dagen nog volgt. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries schijnt zijn licht over de zaak en ook dominee Spoor, die zich sinds jaar en dag inzet voor gevangenen in het buitenland, vertelt wat Joran mogelijk boven het hoofd hangt als hij veroordeeld wordt voor de moord op Stephany Flores.

Joran van der Sloot
Joran van der Sloot, die nog altijd verdacht wordt van de verdwijning van Natalee Holloway in 2005, is nu ook hoofdverdachte van de moord op de Peruaanse Stephany Flores. Zij is op 30 mei om het leven gebracht in de hotelkamer van Joran. Ooggetuigen, camerabeelden en bloedsporen wijzen allemaal in de richting van de jonge Nederlander. Volgens buitenlandse media, waaronder de Amerikaanse nieuwszender CNN, zou Joran de moord zelfs al hebben bekend in de hoop op strafvermindering.

'Joran van der Sloot: het complete verhaal', donderdag 10 juni om 23.20 uur bij SBS 6.


Lees ook:
Kijkcijfers: 7.000.000 kijkers voor Peter R. de Vries
Peter R. de Vries lost verdwijning Natalee Holloway op

DOSSIER: Peter R. de Vries - zaak Natalee Holloway

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers