Het is heldentijd! Maak je klaar voor topactie met de 'Ben 10 Challenge'

vrijdag 2 maart 2018

Het is 'heldentijd' met de gloednieuwe live-actie spelshow van Cartoon Network: 'Ben 10 Challenge'. Kinderen uit verschillende landen krijgen de unieke kans om in de huid te kruipen van hun favoriete kinderheld, 'Ben 10'!

De spelshow vol actie daagt teams van twee kinderen, samen met een volwassene, uit om drie ultieme uitdagingen aan te gaan. De uitdagingen testen de snelheid, kracht en Ben 10 vaardigheden om vijanden te verslaan. Van het verzamelen van buitenaardse wezens en het testen van de kennis over Ben 10, tot het transformeren tot XLR8 en racen over de hete lava; deze show zit boordevol snelle actie en spanning van start tot finish! Er wordt gebruik gemaakt van moderne technologieën zoals augmented reality, heel veel spannende speciale effecten en natuurlijk de iconische Ben 10-aliens en –schurken. De 'Ben 10 Challenge' is het live-actie 'Ben 10'-avontuur voor fans van de populaire serie van Cartoon Network.


'Ben 10 Challenge', vanaf 3 maart om 9.30 uur op Cartoon Network.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers