'Het Spijt Me' is terug met Caroline Tensen bij RTL 4

dinsdag 3 september 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

'Het Spijt Me', het zijn maar drie hele kleine woordjes, maar soms van cruciale betekenis. Spijt van dingen die nooit gezegd zijn of juist spijt van de dingen die wel gezegd zijn.

Vanaf woensdag 4 september om 20.30 uur presenteert Caroline Tensen het vernieuwde 'Het Spijt Me' bij RTL 4.

Het welbekende bloemetje om de ruzie ter plaatse te helpen beslechten heeft plaats gemaakt voor een white room op neutraal terrein. Caroline brengt mensen in deze nieuwe 'Het Spijt Me' samen in deze intieme ruimte. Hier kan eindelijk gezegd worden waar iemand al jaren lang mee rond loopt en spijt van heeft. Zonder afleiding, zonder beladen plekken of andere mensen om hen heen. Elkaar recht in de ogen kijken en zeggen waar je zoveel spijt van hebt.

De vraag is; gaat die ander in op de uitnodiging van Caroline om de spijtbetuigingen aan te horen in de white room? En de volgende vraag; is diegene bereid om te vergeven?

In de eerste aflevering zien we een net volwassen geworden dochter en een vader die elkaar in haar puberteit kwijt raakten en elkaar al jaren niet meer gezien hebben. En jeugdvrienden die elkaar al 36 jaar kennen en die door een domme verkeerd geïnterpreteerde app nu al zeven jaar geen contact hebben.

'Het Spijt Me' wordt geproduceerd door Endemol Shine, is vanaf woensdag 4 september om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers