Holly Mae Brood debuteert als presentatrice in Nederlandse versie 'Love Island'

woensdag 27 maart 2019

Bloedmooie singles, een luxe villa en daten onder de hete zon, dé ideale ingrediënten voor een ultieme zoektocht naar de liefde. Vanaf mei hopen Nederlandse en Vlaamse singles in 'Love Island' hun ware liefde te vinden.

De datingshow is een internationale hitserie en inmiddels in twaalf landen, waaronder Groot-Brittannië, Amerika, Australië en Duitsland, te zien. De Nederlandse versie wordt gepresenteerd door Holly Mae Brood samen met de Vlaamse Viktor Verhulst. Holly Mae maakt bij 'Love Island' haar debuut als presentatrice voor RTL.


Holly Mae Brood (24) is actrice, zangeres en danseres. Ze speelde onder andere Amy Kortenaer in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en 'Nieuwe Tijden', in speelfilms als Sneekweek, Hart Beat en VALS en deed mee aan zangprogramma 'It Takes 2'. Verder was ze onderdeel van RTL Concentrate en won ze in 2018 samen met Soy Kroon het dansprogramma 'Dance Dance Dance'.

'Love Island' is de grootste internationale datingshow vol flirten, jaloezie, afwijzing en plezier, voor Nederlandse en Vlaamse singles die op zoek zijn naar ware liefde. De singles brengen zes weken door in een prachtige, luxueuze villa op een mooie locatie. De zoektocht naar ware liefde verloopt niet altijd even soepel. De singles moeten niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren maar ook die van de kijkers. Zij bepalen namelijk welke deelnemers in de show blijven, maar ook welk stel ze willen kronen tot het sterkste koppel van het eiland.

'Love Island' is een productie van Lecter Media in samenwerking met ITV Studios Netherlands.

Opgeven voor 'Love Island' kan hier.

'Love Island' vanaf mei bij RTL 5 en Videoland.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers