'Huizenjacht' na vijf jaar terug met nieuw seizoen bij SBS6

zondag 3 september 2017

Vanaf maandag 4 september start na vijf jaar een gloednieuw seizoen van het succesvolle woonprogramma 'Huizenjacht' bij SBS6. Presentatoren Kees Tol, Airen Mylene, Marlayne Sahupala, Evelien de Bruijn, Mirella van Markus en Viktor Brand helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis.

Samen met een makelaar en een ontwerper starten ze de zoektocht naar de ideale woning. Ter plekke krijgen de mensen adviezen die aansluiten bij hun woonwensen, waarna ze een weloverwogen keuze kunnen maken voor een van de woningen. 'Huizenjacht' is elke werkdag in de vooravond te zien bij SBS6.


In 'Huizenjacht' wordt iedere dag een stel of gezin gevolgd dat een woning zoekt. In deze nieuwe reeks is de jacht op een woning uitdagend vanwege de stijgende huizenprijzen en het beperkte aanbod. De kopers hebben weinig bedenktijd en moeten snel toeslaan. De SBS6-presentatoren en 'Huizenjacht'-ontwerpers Richard Vink, Patrick Russ en Anne-Claire Winkelhagen bieden hun hulp aan om mee te zoeken naar hun toekomstige woning.

Dit seizoen keert het binnenkijken in bijzondere woningen terug evenals de rubriek 'Te Koop', waarin mensen de unieke kans krijgen om hun huis op televisie aan te prijzen. Daarnaast geeft ontwerper Bertram Beerbaum in de rubriek 'Advies op Maat' interieur- en bouwkundige adviezen. Stylistes Emilie van Eck en Sabine Mutsaerts realiseren met een beperkt budget een frisse interieur make-over.

Ook laten bekende interieurvloggers zien hoe je oude meubels in een nieuw jasje steekt.

In het verleden scoorden nieuwe afleveringen van 'Huizenjacht' in de vooravond een gemiddeld marktaandeel van 10,6 procent (doelgroep 24-54jaar).

'Huizenjacht' wordt geproduceerd door Skyhigh TV.

'Huizenjacht', elke werkdag vanaf maandag 4 september om 18.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers