Humberto Tan maandag terug met 'RTL Late Night'

zondag 24 augustus 2014

Maandag 25 augustus is 'RTL Late Night' weer terug op het vertrouwde tijdstip. Na het succesvolle eerste seizoen is Humberto klaar voor een nieuwe reeks, ditmaal vanaf de nieuwe locatie, het NH Schiller Hotel op het Rembrandtplein.

Elke doordeweekse dag om 22.30 uur nemen diverse bekende maar ook onbekende gasten plaats aan tafel bij Humberto. Luuk Ikink houdt de kijker wederom op de hoogte van het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.


In de eerste week zijn er naast afwisselende gasten ook verschillende optredens. Zo verzorgt de populaire Nederlandse zanger Dotan, vooral bekend van zijn hit 'Home', maandagavond een optreden. Ook is Kyteman te gast, die gelijk na zijn concert in Paradiso komt vertellen over een speciaal gecomponeerd nummer. Hij maakte dit voor Vera van Dijk, die tot twee jaar doof was, maar nu weer geluiden hoort.

De rest van de week maken onder meer Jan Smit, Ilse De Lange en Matthijs van Nieuwkerk hun opwachting in 'RTL Late Night'. Muzikale bijdrages zijn er van de Nederlandse band Chef'Special en The Common Linnets.

Via #RTLLN en @RTLLateNight kan de kijker elke avond tussen 22.30 uur en 23.30 uur live mee discussiëren én vragen stellen.

'RTL Late Night', maandag t/m vrijdag tussen 22.30 en 23.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier
RTLLateNight

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers