'Ik Hou van Holland' komt terug!

dinsdag 29 januari 2008

De meest oergezellige show van Nederland komt terug! In 'Ik hou van Holland', gepresenteerd door Linda de Mol, worden 2 teams bestaande uit 4 BN-ers flink aan de tand gevoeld over hun kennis op het gebied van Hollandse film, televisie, muziek, actualiteiten, sport en algemene Hollandse weetjes.

H


et publiek mengt zich actief in de strijd en staat, verdeeld over twee tribunevakken, pal achter haar team. En dat is niet voor niets want het publiek van het winnende team ontvangt een oerhollandse prijs, van fiets tot sjoelbak!

De show zet het ouderwetse zaterdagavondgevoel weer op de kaart en staat garant voor een avondje lachen, zingen, herinneringen ophalen, kortom: een avondje Holland!

Wil je je mengen in de strijd tussen de 2 teams? En het oude zaterdagavondgevoel weer herbeleven? Meld je dan aan op ikhouvanholland@talpaproducties.nl met je naam, telefoonnummer, geboortedatum en het gewenste aantal kaarten.

Graag ontvangen wij je voor een gezellige middag of avond, tevens kan je met de eigen club of vereniging langskomen. De minimale leeftijd is 16 jaar. Het programma wordt opgenomen in de eerste 2 weken van maart aan het einde van de middag of begin van de avond.

Persbericht Talpa Producties

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers