'Ik Vertrek'-stel breidt midgetgolfbaan uit met resort in 'De Scheetjes: Bouwen op Bonaire'

vrijdag 15 november 2019
Foto: SBS6 - © Jalal Bouzamour/Talpa Network 2019

Ruim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Nu heeft dit veelbesproken 'Ik Vertrek'-stel dat bekend staat als 'De Scheetjes', uitbreidingsplannen.

Hans en Karin willen naast hun bestaande mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel in Country & Western-stijl. In 'De Scheetjes: Bouwen op Bonaire' krijgt het Caribische avontuur een vervolg bij SBS6. In deze zesdelige reality-serie volgen we de avonturen van De Scheetjes: de dagelijkse rompslomp én de uitbreiding van hun bedrijf.

Hans nam destijds met pijn in zijn hart afscheid van zijn baan als brugwachter om de droom van Karin te verwezenlijken. Ze vertrokken vol goede moed met een zeecontainer vol golfballen en beelden naar het Antilliaanse eiland. Na een hoop tegenslagen lukte het Hans en Karin om de golfbaan te openen, met groot succes tot gevolg. De mini-golfbaan wordt drukbezocht en vakantiegangers komen speciaal langs voor een selfie met De Scheetjes. De volgende stap is nu een resort met zwembad aanleggen naast de golfbaan. Hoe vergaat het de twee tijdens het opbouwen van deze nieuwe onderneming? Lukt het om de grond te kopen en alle vergunningen op tijd rond te krijgen?

Het programma wordt geproduceerd door Simpel Media.

'De Scheetjes: Bouwen op Bonaire' is vanaf begin volgend jaar te zien bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers