In SBS6-realityserie 'Welkom aan Boord' geeft Transavia een kijkje achter de schermen

donderdag 18 oktober 2018

Transavia-vliegtuigen hebben een maximale vlieghoogte van 12.500 meter, een hoogte gelijk aan 38 op elkaar gestapelde Eiffeltorens. Zo hoog vliegt de consument naar een zonnige vakantiebestemming of naar een van de andere 109 bestemmingen van de luchtvaartmaatschappij.

Transavia opent tijdens een zesdelige realityserie haar deuren en geeft de kijker een kijkje achter de schermen.

Bij Transavia werken zo’n tweeduizend mensen voor en achter de schermen om passagiers van allerlei nationaliteiten veilig en comfortabel op de plek van bestemming te krijgen. Werken voor een luchtmaatschappij is bijzonder vanwege de unieke werkomgeving en de daarmee verbonden levensstijl. Passagiers zijn altijd onderweg naar een volgende bestemming en dat zorgt voor bijzondere sferen. Reizigers zijn opgewekt onderweg naar vakantie, zenuwachtig voor hereniging met vrienden of familieleden of geconcentreerd in de voorbereiding van zakelijke afspraken. Werken bij Transavia biedt volop afwisseling en geen dag is hetzelfde. Medewerkers op de grond en het cabinepersoneel zetten alles-op-alles om een prettige reis en veilige vlucht te bieden.

In 'Welkom aan Boord' volgen we verschillende medewerkers van de luchtvaartmaatschappij, ieder met een andere functie. We leren hen kennen als mens en als dienstverlener, gaan met ze op pad en zien hoe zij iedere dag hun uiterste best doen om de reis van hun passagiers naar tevredenheid en vlekkeloos te laten verlopen.

We volgen onder anderen de populaire purser en 'vliegende barbier' Reinier. Wie je ook spreekt binnen Transavia, als je begint over Reiner beginnen ze allemaal te stralen. Met zijn indrukwekkende baard, zijn vriendelijke, geduldige karakter en zijn gevoel voor humor verovert hij ieders hart.

Vliegtuigmonteur Ben wordt gevolgd tijdens zijn hectische werk aan de grond. Hij is verantwoordelijk voor de technische (veiligheid)inspecties van alle vertrekkende en arriverende vliegtuigen. Per vliegtuig heeft hij slechts twintig minuten om het toestel te controleren en eventueel kleine reparaties uit te voeren.

In 'Welkom aan Boord' krijgt de kijker door de ogen van het hardwerkende personeel een openhartige en leerzame blik achter de schermen van Transavia en de luchtvaartwereld.

'Welkom aan Boord' wordt geproduceerd door No Pictures Please.

'Welkom aan Boord', wekelijks vanaf vrijdag 19 oktober om 21.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers