Inschrijvingen geopend voor tweede reeks 'Sterren.nl Academy'

dinsdag 1 september 2009

'Sterren.nl Academy' krijgt een vervolg. De succesvolle eerste editie werd in het najaar van 2008 uitgezonden door de TROS op Nederland 1 en Sterren.nl, het digitale themakanaal van de TROS. Vanaf vandaag kunnen getalenteerde Nederlandstalige zangers en zangeressen zich inschrijven voor de tweede editie.

Iede

reen van 16 t/m 26 jaar kan zich via sterren.nl/academy aanmelden. De inschrijving voor het nieuwe seizoen is geopend tot en met woensdag 30 september. Een jury bestaande uit professionals beslist uiteindelijk welke talenten de 'Sterren.nl Academy' mogen doorlopen. Kees Tol neemt ook voor de tweede editie van het programma de presentatie voor zijn rekening.
 
'Sterren.nl Academy' is een talentenjacht waarbij de nadruk ligt op ontwikkeling en opleiding. De deelnemers worden niet alleen beoordeeld op hun huidige kwaliteiten, maar ook op hun potentie. Tijdens de eerste editie van het programma kregen drie finalisten verschillende workshops en begeleiding van professionals en artiesten. Uiteindelijk won de 19-jarige Judith Cornelissen uit Wijchen de talentenjacht en het platencontract.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers