Interactief sketchprogramma 'Zoek de Fouten' bij SBS6

vrijdag 7 juni 2019

Een acteur neemt een hap van een croissant: even later heeft hij een boterham in zijn handen. De klok aan de muur geeft negen uur aan: een paar seconden later is het ineens halftwaalf. En stond er in de hoek van die kamer net geen plant?

De oplettende kijker pikt ze er feilloos uit: continuïteitsfouten, fouten in het verloop van een film- of televisiescène. Onbedoeld zitten er zelfs in de allergrootste kaskrakers meer dan je denkt...


In het nieuwe programma 'Zoek de Fouten' heeft SBS6 echter bewust van dit soort fouten gemaakt en dagen we de kijker uit om dus extra goed op te letten! Wie laat zich niet afleiden en haalt alle fouten eruit? Alle sketches zijn online terug te zien: zo kunnen de kijkers controleren hoe goed ze hebben opgelet. 'Zoek de Fouten' is vanaf 8 juni te zien bij SBS6.

De cast van 'Zoek de Fouten' bestaat onder andere uit Jelka van Houten, Henk Poort, Ellen Pieters, Rienus Krul en Pip Pellens. Zij zetten hilarische sketches neer met herkenbare stereotypes zoals de 'slonzige huisvrouw', 'de dokter' en 'de boer'. In elke sketch zijn dus expres continuïteitsfouten gemaakt: een acteur draagt ineens een andere stropdas, een actrice verandert binnen een paar seconden van kapsel… alles kan. In elke sketch zitten zes fouten. De ene fout is heel makkelijk te vinden, andere fouten zijn allesbehalve makkelijk op te sporen!

'Zoek de Fouten' is een interactief sketchprogramma voor het hele gezin. Iedereen kan meedoen, maar er kan natuurlijk ook gewoon worden gelachen om de sketches!
'Zoek de Fouten' is ontwikkeld en geproduceerd door Talpa Fictie.

'Zoek de Fouten', wekelijks vanaf 8 juni om 22.00 uur bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers