Internationaal succesvolle serie 'Super Wings' nu bij RTL Telekids

zondag 16 oktober 2016

De internationaal succesvolle animatieserie 'Super Wings' is vanaf 17 oktober elke doordeweekse dag te zien bij RTL Telekids.

In inmiddels 69 landen is 'Super Wings' al zeer populair bij kinderen tussen drie en acht jaar. De serie draait om de vriendschap van het 'Super Wings' team, dat overal ter wereld uitdagingen aangaat.


Cultureel
In elke aflevering van 'Super Wings' staat een ander land centraal. De leden van het 'Super Wings'-team én kinderen thuis leren over de cultuur, gebruiken, bezienswaardigheden en een paar woordjes van de taal van het betreffende land.

Wereld
'Super Wings' draait om het rode vliegtuig Jett dat vanaf de Wereld Luchthaven pakketjes aan kinderen over de hele wereld moet bezorgen. Zijn vriend Jimbo is luchtverkeersleider en stuurt Jett altijd op pad. Hierbij geeft hij informatie over de bestemming. Tijdens zijn reizen komt Jett onvoorziene uitdagingen tegen. Als het hem niet zelf lukt om dit probleem op te lossen, schakelt hij de hulp in van het Super Wings Team. Dit team bestaat uit verschillende vliegtuigen, die ieder hun eigen speciale krachten hebben. Ze werken altijd samen, waardoor er hechte vriendschappen ontstaan.

'Super Wings', vanaf maandag 17 oktober elke doordeweekse ochtend rond 10.05 uur bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers