Irene Moors in 2019 niet langer exclusief verbonden aan Talpa Network

maandag 3 december 2018

Irene Moors is na februari 2019 niet meer exclusief verbonden aan Talpa Network. In een veranderend medialandschap wil Irene haar ervaring en creativiteit kunnen inzetten voor meerdere opdrachtgevers.

In goed overleg is daarom besloten dat na eind februari geen nieuw exclusief contract met Talpa Network wordt aangegaan.


De afgelopen drie jaar presenteerde Irene tien verschillende titels voor SBS6 waaronder de quiz ‘De Perfecte Vraag’, de culinaire strijd ‘Over Smaak valt te Twisten’, de talentenjacht ‘Topper Gezocht’ en de late night talkshow ‘Naar Bed met Irene’.

Irene over haar tijd bij Talpa Network: 'Ik ben dankbaar voor de programma’s die ik heb mogen doen. Het was een mooi avontuur waar ik met veel plezier op terugkijk. Maar in een veranderend medialandschap moet je mee bewegen. Na ruim 30 jaar in ‘vaste tv-dienst’ te hebben gewerkt, heb ik behoefte aan creatieve vrijheid en wil ik mijn ervaring voor mooie projecten bij meerdere opdrachtgevers inzetten.'

Karin de Groot, directeur Televisie van Talpa Network: 'Wij begrijpen de keuze van Irene voor een ander carrière pad en bedanken haar voor de meer dan prettige samenwerking. Ze is een geweldige en veelzijdige vakvrouw die ons ongetwijfeld binnenkort weer gaat verrassen met bijzondere programma’s en projecten.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers