Irene Moors presenteert SBS6-show 'De Perfecte Vraag'

maandag 28 augustus 2017

Irene Moors presenteert het nieuwe programma 'De Perfecte Vraag', waarin drie kandidaten geen vragen hoeven te beantwoorden, maar ze zelf moeten stellen.

Zij stellen hun zelfbedachte vragen aan een honderdkoppig publiek. Elk fout antwoord levert de kandidaat 1 punt op. Maar heeft meer dan de helft van het publiek het fout, dan is de vraag te moeilijk en worden er geen punten gewonnen. De kandidaat met de meeste punten neemt het in de finale op tegen de beste 20 van de 100 publieksspelers. Het is een keiharde strijd om de euro’s waarbij alles op het einde aankomt op het stellen van de perfecte vraag.


Irene Moors: 'Een perfecte vraag is niet te moeilijk, maar ook zeker niet te makkelijk. De perfecte vraag stel je als de helft van het publiek een vraag fout beantwoordt en de helft goed.'

Als de eerste kandidaat in de eerste ronde al zijn vragen heeft gesteld, is de score bekend en neemt hij plaats op de finalestoel. Hierna is de volgende kandidaat aan de beurt. Heeft hij meer punten, dan pikt hij de stoel in. De laatste kandidaat die op de finalestoel zit is de finalist en neemt het op tegen de 20 beste spelers uit het publiek. In de finale kan de kandidaat 50.000 euro bij elkaar spelen. Uiteindelijk staat de finalist oog in oog met nog maar twee tegenspelers, de allerbeste kandidaten uit het publiek, en stelt de allerlaatste vraag. De kandidaat laat een van de twee tegenspelers zijn antwoord onthullen. Pas nu moet de kandidaat beslissen: stoppen voor de helft van het geld of voor de jackpot gaan; het dubbele bedrag. De jackpot wordt alleen gewonnen als de vraag één goed en één fout antwoord heeft opgeleverd.

Weet de kandidaten de perfecte vragen te stellen aan de spelers die het meeste weten? En gaat de finalist uiteindelijke naar huis met het hoogst mogelijke bedrag van 100.000 euro?

'De Perfecte Vraag' wordt geproduceerd door Talpa en mede mogelijk gemaakt door De Vriendenloterij.

'De Perfecte Vraag', wekelijks vanaf dinsdag 29 augustus om 21.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers