Irene Moors presenteert 'Topper Gezocht' - OPROEP

dinsdag 13 februari 2018

Irene Moors gaat 'Topper Gezocht' presenteren. In deze talentenjacht gaan Renť Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit op zoek naar een nieuwe collega die samen met hen mag optreden tijdens het gezelligste meezingfeest van het jaar.

Welke nog onbekende ster staat in mei in een bomvolle Amsterdam ArenA op het podium tijdens 'Toppers in Concert 2018'? 'Topper Gezocht' is vanaf zaterdag 17 maart te zien bij SBS6.


Tijdens vier auditierondes beslissen de zangers welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens, wat nogal eens wil gebeuren bij de heren, dan beslist het publiek. In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een nummer met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25, 26 en 27 mei met De Toppers op het podium én mag samen met hen een medley zingen. Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als Topper en wie gaat er dus dit voorjaar drie avonden voor 65.000 man publiek optreden?

Publiek kan de opnames van 'Topper Gezocht' bijwonen en hiervoor kaarten bestellen via www.sbs6.nl/toppergezocht.

'Topper Gezocht' wordt geproduceerd door Talpa Producties.

'Topper Gezocht', wekelijks vanaf zaterdag 17 maart om 20.00 uur bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers