Jaap Jongbloed laatste deelnemer 'Expeditie Robinson'

woensdag 19 augustus 2015

Vanaf donderdag 3 september barst de meest spannende strijd weer los bij RTL 5 met een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson'.

Bekende Nederlanders reizen samen met het presentatie-duo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om zich te onderwerpen aan de meest uitdagende en avontuurlijke opdrachten. Dit seizoen zorgt wederom voor spannende taferelen, heftige emoties en onverwachte eilandraden; de kandidaten zijn in hun strijd naar de titel 'Expeditie Robinson 2015' nog meer dan ooit op zichzelf aangewezen zonder enige vorm van luxe.

Dit jaar gaat 'Expeditie Robinson' back to basic. Niet alleen moeten de deelnemers het per persoon doen met maar zeven handjes rijst en zeven handjes meel tot de samensmelting, ook hebben ze niet meer de veiligheid van een eigen kamp. De deelnemers worden allemaal gedropt op hetzelfde eiland. Daarbij is het meteen ieder voor zich; teams worden niet vooraf al gevormd. De expeditieleden moeten zich voor elke proef verdelen in twee groepen en gaan daarna allemaal naar de eilandraad. Nog niet eerder was de angst en onzekerheid zo groot.

De cast van 'Expeditie Robinson' bestaat ook dit jaar alleen uit BN'ers. Presentator Jaap Jongbloed is de laatste deelnemer die de groep compleet maakt. De andere zestien kandidaten zijn: presentator Sander Janson, hockeyster Kim Lammers, presentator Danny Ghosen, presentator Kees van der Spek, zangeres Sharon Doorson, acteur Oscar Aerts, zanger/presentator Tim Douwsma, radio dj Wietze de Jager, cabaretier Klaas van der Eerden, weervrouw Amara Onwuka, muzikant Elle Bandita, blogster Teske de Schepper, actrice/schrijfster Marian Mudder, zangeres Sandra van Nieuwland, rapper Ronnie Flex en zangeres/actrice Anna Speller.

De presentatie is in handen van Dennis Weening en Nicolette Kluijver.

'Expeditie Robinson' wordt geproduceerd door Strix Televison.

'Expeditie Robinson', vanaf donderdag 3 september om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers