Jackson-oorlog: RTL 4 haalt nu ook real life soap van The Jacksons binnen

vrijdag 27 november 2009

Na het binnenhalen van de zeer gewilde rechten van de bioscoophit vol Michael Jackson beelden 'This Is It' heeft RTL 4 nu ook de rechten gekocht van de real life serie 'The Jacksons: A Family Dynasty'. Deze unieke reeks schets in acht indrukwekkende afleveringen een beeld van het persoonlijke en professionele leven van de vier broers van Michael Jackson, Jackie, Jermaine, Tito en Marlon.

Voor het eerst in hun bestaan laten zij de draaiende camera’s toe in hun ‘ongewone’ levens. The Jackson Five heeft in veertig jaar meer dan 250 miljoen albums wereldwijd verkocht en ze bereiden zich op dit moment voor op hun 40-jarige bestaan. Ook is te zien hoe zij omgaan met het tragische verlies van hun broer Michael en hoe zij hem in ere houden.

De Michael Jackson-show die RTL 4, samen met het Belgische vtm brengt, gaat ‘My Name Is Michael’ heten. In het gloednieuwe programma, dat wordt gepresenteerd door Nicolette van Dam en Koen Wauters, wordt gezocht naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson, die de King Of Pop op een indrukwekkende manier kunnen neerzetten. Het gaat er voornamelijk om wie de populaire hits van Michael Jackson kan zingen zoals hij dat jarenlang succesvol deed, maar minstens zo belangrijk zijn de ongekende dansmoves. Jong en oud kan zich aanmelden via www.mynameismichael.nl.

Met de film ‘This Is It’, ‘The Jacksons: A Family Dynasty’ en ‘My Name is Michael’, is RTL 4 hofleverancier van The King Of Pop.

DOSSIER: De Michael Jackson-oorlog

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers