'Jar in Goed Gezelschap': Cor van Zadelhoff & Joseph Klibansky

donderdag 6 juni 2019

In de eerste aflevering van 'Jar in Goed Gezelschap' gaat Jar op pad met Joseph Klibansky & Cor van Zadelhoff. De moderne kunstenaar Joseph Klibansky maakt zijn eerste werken in de woonkamer van zijn ouders.

Al gauw is het huis te klein. Inmiddels werkt hij met zijn hele familie en 30 man personeel aan zijn kunstimperium. Jaïr volgt hem wanneer hij toeleeft naar een speciale opening van zijn expositie in Londen.

Jaïr duikt ook in het leven van vastgoedtycoon Cor van Zadelhoff. Hij staat bekend als de grondlegger van het commerciële vastgoed. Jaïr krijgt toegang tot het meest exclusieve feest in zijn achtertuin, de polo picknick. Bij dit grootse privéfeest mochten eerder geen camera’s aanwezig zijn. Maar voor Jaïr maakt Cor van Zadelhoff eenmalig een uitzondering.

In 'Jaïr in Goed Gezelschap' richt presentator Jaïr Ferwerda zich op succesvolle en ondernemende Nederlanders. Gewapend met een immer goed humeur, scherpe vragen en een flinke dosis oprechte interesse geeft hij een kijkje in de wereld van uitzonderlijk presterende landgenoten. Werelden die veelal gesloten blijven, worden geopend voor de kijker.

'Jaïr in Goed Gezelschap', vrijdag 7 juni om 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers