Jamai verrast onbekende en Bekende Nederlanders in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

woensdag 30 oktober 2019

In het nieuwe feel-good programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' helpt Jamai Loman op geheel eigen wijze mensen bijzondere boodschappen aan elkaar over te brengen.

Het zijn boodschappen die variëren van een hart onder de riem, het bedanken voor steun in een moeilijke periode tot het geven van een serieuze wake-up call en alles-er-tussenin.


De boodschappen worden verpakt in verborgen camera scenes die complete verbazing oproepen en gepaard gaan met reacties vol emotie. Jamai gaat in gesprek met de afzender van de boodschap om uit te zoeken wat ze zouden willen meegeven. Daarna gaat hij op pad om deze op memorabele wijze over te brengen. Zo zien we bijvoorbeeld een grote opruimactie voor 2 pubers die hun kamer nooit opruimen, wordt Fajah Lourens door haar kinderen op een spannende manier gewezen op haar vele telefoongebruik en is er - als kers op de taart - een heus huwelijksaanzoek!

Naast alle verschillende verrassingen zijn er ook twee terugkerende items in het programma. Het hangjongerenkoortje verrast een speciaal iemand die het verdient om in de bloemetjes te worden gezet. En de 'evil-twins' geven iemand een bijzondere wake-up call. 

Jamai: 'Ik kijk ontzettend uit naar de uitzendingen van dit toffe programma, het is een feest om te mogen maken. We vertellen bijzondere verhalen en verrassen mensen met diverse boodschappen. Van 'help eens wat vaker in huis' tot 'bedankt dat je er altijd voor me bent'. We hebben Bekende en onbekende Nederlanders overvallen met de meest uiteenlopende verrassingen, het is een programma met veel humor, maar ook af en toe een traan.'

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wordt door Skyhigh TV geproduceerd en is vanaf donderdag 31 oktober wekelijks te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers