Jan Jaap van der Wal niet vast naar 'RTL Late Night'

woensdag 17 augustus 2016

Jan Jaap van der Wal wordt niet de vervanger van Luuk Ikink bij 'RTL Late Night'. Dat heeft de cabaretier aan het AD verteld. Ikink verlaat de late night show om Albert Verlinde te vervangen bij 'RTL Boulevard'.

Van der Wal zegt dat hij wel is gevraagd om naast Humberto Tan de plaats van Luuk Ikink in te nemen bij 'RTL Late Night', maar hij bedankte daarvoor. Naar eigen zeggen heeft hij te weinig tijd om er vol voor te gaan. Jan Jaap was in juli al wel de vervanger van Ikink in 'RTL Late Night', maar daar blijft het dus ook bij.

Luuk Ikink wordt vanaf 29 augustus het vaste gezicht van 'RTL Boulevard'. Hij neemt de plek in van Albert Verlinde die het programma na 15 jaar verlaat. Angela Groothuizen stuurde eerder van de week nog het bericht de wereld in dat Verlinde naast haar het nieuwe middagprogramma 'RTL Live' zou gaan presenteren. Meer dan een gerucht is dat momenteel echter nog niet.

Wel zeker is dat invaller Frank Dane (538-dj) een vaste rol bij 'Boulevard' krijgt als 'vliegende reporter'. Vanaf 29 augustus komt 'RTL Boulevard' overigens vanuit de nieuwe studio aan het Leidesplein in Amsterdam.

Bron: ad.nl


Lees ook:
Albert Verlinde na 15 jaar weg bij 'RTL Boulevard'
Presentatieteam 'RTL Boulevard' aangevuld met Ruben Nicolai en Luuk Ikink

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers