Jan Smit en Gerard Joling strijden tegen elkaar in 'Beat It'

woensdag 19 maart 2014

'Beat It' is een hilarische zangcompetitie waarin Jan Smit en Gerard Joling in iedere aflevering opnieuw de strijd met elkaar aangaan. Beiden hebben als doel de beste stem te vinden.

Deze zoektocht gaat echter niet zonder slag of stoot. Is het jurylid niet te spreken over de zangkwaliteit van een kandidaat? Dan verlaat deze de studio op spectaculaire en onvergetelijke wijze. Welke zanger of zangeres houdt zich letterlijk en figuurlijk het langst staande? De presentatie en het in toom houden van de beide juryleden is in handen van Kim-Lian van der Meij.


De juryleden Jan Smit en Gerard Joling hebben allebei als doel in iedere aflevering de beste stem te vinden. Ieder jurylid neemt zijn beste talent mee naar de finale. In de finale zingen zowel Gerard als Jan een duet met hun talent. Het publiek bepaalt vervolgens wie de uiteindelijke winnaar wordt. Voor de juryleden is het niet alleen spannend om te zien wie de beste neus voor talent heeft. Het verliezende jurylid zal namelijk samen met de verliezende finalist spectaculair het programma verlaten. De winnaar van de betreffende aflevering wint een stevig geldbedrag.

Talent gezocht
Iedereen die beschikt over een goede stem en flinke dosis lef kan zich aanmelden. Op de aanmeldpagina http://sbs6.nl/beatit staat het inschrijfformulier voor wie zich vrijwillig door Gerard of Jan wil laten jureren.

'Beat It', najaar 2014 bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers